Skip to content

Bryggeriet

Restaurang Vasastan ​
Restaurang i Stockholm
EN MENY FÖR ALLA SMAKER

Låt våra skickliga kockar reta dina smaklökar med utsökt mat tillagad med de allra bästa råvarorna. I vår restaurang gör vi aldrig avkall på kvalitet och hos oss hittar du mat som du verkligen kan njuta av. Många av våra drycker är direkt handplockade för att passa vår matmeny. Vi är säkra på att du hittar det som passar dina smakkunskaper vår meny. De utvalda dryckerna är inköpta av vår kunniga personal som ser fram emot att få servera er under besöket på Bryggeriet. Allt för att ni ska få en perfekt kväll när du besöker vår restaurang.

Maten tillagas med omsorg av våra duktiga kockar för att ge dig en riktigt härlig smakupplevelse.

Ni hittar vår restaurang i Vasastan, Stockholm. Tar ni tunnelbanan är Odenplan närmsta stopp. Varmt välkomna in för en bit mat!

Våra menyer
À la carte

Bryggeriet är en restaurang i Vasastan, Stockholm som serverar lunch och à la carte. Vi har ett brett utbud av drycker och ger dig de största sporthändelserna och de bästa matcherna, som t ex La Liga, Premier League, Allsvenskan och Elitserien, på våra stora skärmar. Vi vill erbjuda dig en trevlig miljö där du kan koppla av med en god måltid eller med ett par kalla öl tillsammans med vänner och familj. Hos oss är alla som vill koppla av i en trivsam och personlig restaurangmiljö välkomna att spendera sina kvällar. Sätt dig i vår sportbar, njut av en god match eller kom bara för maten från vår restaurang – vi har massor av goda rätter att välja från, drick något gott och ha det trevligt.